Prăjituri și torturi pentru masa de Paște

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Credeați că după turul de forță din luna martie, atunci când am creat cea mai dulce și apreciată colecție de mărțișoare dulci din Piatra-Neamț, nu va mai urma o aventură la fel de frumoasă, pentru luna aprilie, respectiv început de luna mai, atunci când sărbătorim Paștele ortodox? Ei bine, iată-ne ajunși acolo, iar mai jos îți vom prezenta colecția de prăjituri pentru masa de Paște, numai bune de servit oaspeților tăi sau idei minunate de cadou pentru gazdele voastre.

Să-ncepem cu începutul și să ne uităm un pic pe oferta noastră de comenzi, pe care o puteți vedea și voi chiar aici. Și pentru că încă avem aluat care dospește în bucătăria cofetăriei noastre artizanale, ne luăm răgaz să povestim un pic despre fiecare. Pasca este un preparat tradițional, nelipsit de la masa de Paște, iar tradiția din zona noastră, Moldova, ne spune că este bine să o coacem în joia seacă. Noi o facem pentru tine la timp, pentru ca tu să o poți ridica chiar înainte de Duminica Paștelui, atunci când se servește, deoarece se spune că ne ajută la revigorarea forțelor. Noi o pregătim în 3 variante: pască cu ciocolată, pască cu smântână și pască cu brânză, toate trei cântăresc aproximativ 1 kg și vin la prețul de 90 lei. Următorii la rând vor fi adorați de cei mici, dar cu siguranță vor stârni și zâmbetele celor mari: biscuiți decorați, la set de 10 / bucăți și la prețul de 90 lei. Culorile vii, decorurile tematice și personajele mult iubite de Paște, dar și gustul desăvârșit, datorat ingredientelor de cea mai bună calitate sunt doar câteva dintre atuurile acestor biscuiți. Cutia cu 9 trufe de șampanie este o idee elegantă de cadou, atât pentru cei care ne invită la masă, cât și pentru colaboratori, parteneri sau angajați. O alternativă mult mai sănătoasă la pralinele din supermarketuri, dar și un gest prin care veți putea să vă exprimați recunoștința și afecțiunea față de ceilalți. O puteți găsi în lista noastră la prețul de 34 lei / cutia și puteți comanda câte cutii doriți. Pentru nostalgici și cei care prețuiesc amintirile din copilărie sau pur și simplu pentru cei care doresc să ofere un dulce de calitate, avem cutia cu 9 bucăți de ciocolată de casă, la 45 lei / cutia. Decorată cu motive de sărbătoare, e cadoul perfect pentru bunici, părinți sau alte persoane dragi vouă, un motiv în plus să vă spunem că puteți comanda mai multe bucăți, în funcție de preferințe și liste. A mai rămas o cutie colorată care abia așteaptă să fie dăruită pofticioșilor și iubitorilor de prăjituri de calitate, ați ghicit despre ce desert este vorba? Sunt chiar ei, macarons, colorați și pregătiți să fie dăruiți și savurați de toată lumea, de la mic la mare! O cutie cu 9 macarons costă 65 lei și pot fi comandate câte bucăți doriți. 

Fursecurile Linzer nu mai au nevoie de nicio prezentare, se topesc în gură, atât sunt de fragede și delicioase! Îi coacem în forme tematice de Paște, și îi vindem la caserolă (gramajul unei caserole are în jur de 1 kg) la prețul de 95 lei. Revenim la sugestiile de cadou și ne îndreptăm atenția asupra cutiei cu fursecuri asortate, care cântărește aproximativ 1,100 kg și are prețul de 140 lei / cutia. E ambalată de sărbătoare, vine cu fundă personalizată și fursecuri decorate cu simboluri pascale și puteți comanda câte bucăți doriți. Coronița cu vanilie este o noutate de la cofetăria artizanală Aline din Piatra-Neamț pentru Paștele de anul acesta. Decorată cu motive de sărbătoare, este însoțită de câțiva macarons colorați și suntem convinși că va face senzație pe masa voastră de Paște sau cea a gazdelor noastre. Cântărește aproximativ 1,300 kg și are prețul de 155 lei / bucata. Și pentru că în orașul nostru drag am devenit un etalon pentru torturile la comandă sau torturile personalizate, evident că nu puteau lipsi nici de pe masa voastră de Paște. Avem pentru voi mult iubitul tort Madovik, sortiment îndrăgit de clienții noștri, și pe care îl avem în două variante: tort Madovik cu caramel și zmeură (cântărește aproximativ 1,600 kg) la prețul de 185 lei / bucata și tort Madovik cu vișine și nucă (cu gramaj între 1-1,2 kg) la prețul de 115 lei / kg. Tortul cu soc, lămâie și zmeură cu decor tematic este și el o vedetă incontestabilă în vitrinele de la Aline, un sortiment fresh și perfect, mai ales în sezonul cald. Vine decorat de Paște, cântărește aproximativ 2,115 kg și costă 250 lei / bucata. Este totodată și o alegere din ce în ce mai populară pentru torturile de eveniment, fie că vorbim de nunți sau botezuri. Dar ce-ați spune de un tort de profiterol, prăjitura care ne-a încântat de atâtea ori și de atât de mult timp? O avem în variantă de tort, cântărește între 1-1,2 kg și costă 120 lei / kg.

Nu am uitat nici de prăjiturile de casă, prăjiturile tradiționale cu care am crescut și care ne aduc aminte de copilărie și de sărbătorile pascale petrecute în sânul familiei. Prăjitura Marlenka cu foi de miere și cacao vine cu decor termatic, cântărește aproximativ 550 g și costă 75 lei / bucata. Platourile cu prăjituri asortate cântăresc 0,5 kg și vin la prețul de 50 lei / platoul și vor fi savurate de toți cei dragi, indiferent de vârstă. Sărățelele nu pot lipsi de la masă, așadar puteți comanda câte caserole de sărățele cu gramaj de 0,5 kg doriți, o caserolă costă 50 lei. Și pentru că ne dorim ca voi să bucurați de produsele voastre preferate de la Aline, la finalul formularului de contact, cel de aici, veți găsi și secțiunea Altele, acolo unde puteți comanda orice alt produs din oferta standard. Spre exemplu, cannoli, Paris Brest, biscuiți, pungi de biscuiți și fursecuri, mini torturi, bezele decorate tematic, eclere sau felii de portocală confiate în ciocolată.  

Pe noi ne găsiți la cofetărie, de luni până sâmbătă, la programul nostru obișnuit de lucru: de luni până sâmbătă între între 8:30-19:30, iar duminica între 9:00-14:00. Nu uitați însă, că în perioada sărbătorilor pascale, programul nostru va suferi câteva schimbări, după cum urmează: vineri 03.05, suntem deschiși între 8:00-19:30, sâmbătă 04.05, între 8:00-13:00, duminică 05.05 și luni 06.05 avem închis, iar marți, 07.05, avem deschis între 9:00 – 16:00. Vă așteptăm cu drag pe toți!

Paște Fericit și sărbători binecuvântate tuturor și nu uitați îndemnul nostru drag, #Alege_Altfel!

Vezi și :

Comunitatea din Piatra-Neamț are nevoie de oameni implicați

Articolul de luna aceasta este unul special și vă vom explica de…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp