Prăjituri și deserturi personalizate pentru ziua de Halloween

E oficial toamnă (deși temperaturile din ultimele săptămâni ne-ar spune altceva…), iar în laboratorul de la cofetăria artizanală Aline din Piatra Neamț coacem deserturi și prăjituri de casă de sezon, torturi aniversare, torturi personalizate și tot ce-i bun și dulce. Făcute cu drag, așa cum v-am obișnuit. 

Dacă ești părinte sau ai în preajmă copii și adolescenți, este imposibil să nu te lași atras/-ă de farmecul sărbătorii de Halloween, la finalul lunii octombrie. Fie că se organizează petreceri tematice la școală, party-uri în oraș sau la birou, ziua de Halloween a câștigat din ce în ce mai mulți adepți în România. Costumele pe care cei mici le poartă cu mândrie, dar și distracția și anticiparea din spatele pregătirilor, fac ca ziua de 31 octombrie să fie o zi de notat și mult așteptată în calendar. Și pentru că ne place să fim în ton cu tendințele, în această perioadă se pregătesc și deserturi personalizate pentru sărbătoarea de Halloween în laboratorul de la Aline, cofetăria artizanală pe care toți nemțenii o apreciază. După succesul înregistrat din ultimii ani, a devenit deja o tradiție pentru clienții noștri să se bucure de prăjituri și alte deserturi înspăimântător de dulci. 

Dar să ne uităm un pic peste semnificația acestei sărbători, contestate de unii, însă iubite de mulți alții. Halloween este o sărbătoare de origine celtică, iar termenul este o prescurtare a expresiei ‘’All Hallows’ Eve’’, care se traduce prin ‘’Seara tuturor Sfinților‘’. Este o sărbătoare asociată cu dovlecii sculptați, costumele înfricoșătoare, dulciurile și bomboanele, prilejul perfect prin care oamenii de toate vârstele se pot costuma într-o varietate de personaje, de la fantome, supereroi sau personaje de film. 

Ne întoarcem în cofetărie însă, acolo unde am copt și coacem cele mai înfricoșătoare deserturi, de la macaroons ‘’însângerați’’, acadele bezea în formă de fantomă și până la popsicles înspăimântător de delicioase. Este ocazia excelentă pentru ca echipa noastră de patiseri să-și exerseze creativitatea și să încânte toate gusturile. Bineînțeles, folosim aceleași ingrediente de cea mai bună calitate, așa cum v-am obișnuit până acum. Dacă vă doriți un tort de Halloween, ne puteți contacta și vă asigurăm că vom coace un tort personalizat de care toți invitații și participanții la eveniment vor povesti cu mult timp înainte. Avem aceeași rugăminte ca și până acum, să ne contactați din timp. Vă reamintim că primim comenzi online, dacă ne scrieți un mesaj pe pagina de Facebook și pe Instagram (acolo unde găsiți și mai multe imagine cu dulciuri și prăjituri personalizate de Halloween și numai) sau la telefon, +40 744 802 802. Iar pentru comunitatea din Piatra Neamț, ne găsiți la aceeași adresă, pe Str. Mihai Viteazu Bl C1, la cofetăria artizanală Aline. Nu uitați, #Alege_Altfel!

Vezi și :

Comunitatea din Piatra-Neamț are nevoie de oameni implicați

Articolul de luna aceasta este unul special și vă vom explica de…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp