Cele mai bune sortimente de torturi din Piatra Neamț

Bine v-am găsit din nou în spațiul virtual al cofetăriei noastre artizanale din Piatra Neamț, Aline! A fost o vară plină, copiii au revenit pe băncile școlii, iar noi am reușit să reluăm comenzile de torturi și prăjituri din cofetărie. Și ce dor ne-a fost! Fiecare tort personalizat este unic și-o provocare pentru noi, iar bucuria din ochii celui care îl primește, sunt motive în plus pentru care munca de patiser este una atât de frumoasă și de specială. Și pentru că ne-am întors la acest subiect drag nouă, torturile personalizate și torturile aniversare, în articolul de astăzi vă vom prezenta sortimentele de tort din care puteți alege atunci când vreți să dați o comandă la noi.

Să-ncepem cu variantele clasice, sortimentele de tort cu care am crescut și pe care le iubim cu toții, începând de la copii și până la bunici. Tortul Classic este un tort cu ciocolată și vișine, urmat imediat de Tortul Profiterol, cu cremă de vanilie și inserții de choux cu ciocolată sau de Tortul Forest Fruit cu cremă dulce acrișoară de iaurt cu fructe de pădure, sos de fructe de pădure și cremă de ciocolată. Bineînțeles, nu am uitat nici de Tortul Diplomat, cu frișcă și fructe, un sortiment care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar cel care a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani este Tortul Medovik – cu foi de miere, cremă cu frișcă, vișine și nucă. Și nu în ultimul rând, Tortul Doboș cu foi subțiri de pandișpan și cremă de ciocolată, un sortiment de tort care nu se va demoda prea curând, credem noi.

Urmează vești excelente pentru toți iubitorii de cafea: avem nu unul, ci 3 sortimente de torturi pe bază de cafea, după cum urmează: Tort Coffee Energy cu cremă de ciocolată, cremă de cafea și cremă de whiskey; Tort Nut’S for Coffee cu blat de ness, cremeux cu ciocolată și cafea, bavareză cu nuci coapte și glazură de caramel și Tort Entremet espresso cu mousse de ciocolată neagră, mousse de cafea și cremă de cafea. 

Torturile de sezon sunt un deliciu care ne aduc aminte de ce iubim vara și, odată cu ea, toate fructele delicioase și proaspete pe care alegem să le punem în valoare în torturile din cofetăria artizanală de la Aline. Printre preferatele tuturor de anul acesta vă amintim de următoarele sortimente: Tortul Holiday Dream, un deliciu cu mascarpone, vanilie, cremă de fistic și jeleu de căpșuni, Tortul Exotic, cu mousse de ciocolată cu lapte, cremă exotică de mango, fructul pasiunii și bucăți de ananas caramelizat și, nu în ultimul rând, Tortul cu soc și lămâie, cu blat de vanilie, mascarpone, ciocolată albă, cremă de lămâie, zmeură întreagă și aromă de soc. Tot de vară două sortiment delicioase rămân și Tortul de caise cu mousse de ciocolată albă și jeleu caise sau Tortul cu mac, cel care conține cremă de lapte cu mac și jeleu de fructe de pădure.

Dacă ne gândim la evenimentele de sezon, cu precădere nunțile, atunci nu putem să nu amintim de Tortul Queen of Desserts cu 3 spume de ciocolată veritabilă belgiană: ciocolată albă, ciocolată cu lapte și ciocolată neagră. Un sortiment versatil este și Tortul Forest Fruit cu cremă dulce acrișoară de iaurt cu fructe de pădure, sos de fructe de pădure și cremă de ciocolată. Iar pentru cuplurile iubitoare de arome încântătoare, avem Tortul Raspberry Fairy, cu spumă de ciocolată albă, spumă de zmeură și spumă de ciocolată neagră și Tortul Cherry’s Secret cu cremă de vanilie, inserție de crocant cu ciocolată, cremă de ciocolată și amarene.

Revenind la cei mici, avem și pentru ei sortimente speciale de torturi, moderne și inspirate din dulciurile lor preferate, dar dacă cum știți deja, cu ingrediente mult mai sănătoase ca variantele originale. Tortul Snickers are blat umed american, cream cheese, caramel și bucăți de Snickers, urmat de Tortul Oreo, tort cu blat umed american și cream cheese, dar completat de biscuiții Oreo și o variantă tot mai populară în ultimii ani: Tortul de morcovi, Carrot Cake, cu blat umed de morcovi cu fructe, buttercream și cremă de brânză.

Bineînțeles, fiecare tort poate fi adaptat și personalizat în funcție de ocazie, eveniment, iar acestea sunt detalii pe care le stabilim împreună înainte de stabilirea comenzii. Singura noastră rugăminte rămâne ca atunci când vă doriți să comandați un tort de la cofetăria artizanală Aline, să o faceți din timp. Este un aspect extrem de important în activitatea noastră și ne dorim să facem totul așa cum trebuie pentru a vă oferi cele mai bune și delicioase prăjituri. Vă reamintim că primim comenzi online, dacă ne scrieți un mesaj pe pagina de Facebook, chiar și pe Instagram sau la telefon, +40 744 802 802. Iar pentru comunitatea din Piatra Neamț, ne găsiți la aceeași adresă, pe Str. Mihai Viteazu Bl C1, la cofetăria artizanală Aline. Nu uitați, #Alege_Altfel!

Vezi și :

Mărțișoare dulci pentru doamne și domnișoare

Mâna sus cine nu a așteptat cu sufletul la gură primăvara! Orașul…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp