Torturi pentru copii de la Aline

După o vară călduroasă, la care am mai adăugat cu generozitate câteva grade, dacă ne gândim la cuptoarele încinse din cofetăria artizanală Aline, acum ne răcorim la gândul că vine toamna, și odată cu ea, începutul noului an școlar. Luna septembrie trezește sentimente de nostalgie în noi, odată cu emoțiile primei zile de școală, întâlnirea cu colegii de școală, cu doamna învățătoare, cu profesorii, ce să mai, un amalgam de emoții prin care am trecut cu toții. Întâi ca elevi, iar ulterior ca părinți.

Iată de ce ne-am gândit să povestim un pic cu tine despre torturile pentru copii din atelierul creativ de la Aline. Ne place să coacem povești dulci pentru cei mici, fie că vorbim despre personaje mult iubite din desene animate, eroi din jocurile de pe calculator sau fie că alegem să ornăm un tort cu dulciurile preferate ale sărbătoritului sau sărbătoritei. Există atât de multe posibilități atunci când lăsăm creativitatea să zboare în cofetăria noastră artizanală din Piatra Neamț! Bucuria și entuziasmul celor mici la vederea suprizei dulci nu pot fi înlocuite cu niciun sentiment, iar satisfacția muncii și a eforturilor noastre este cu adevărat îndeplinită.

Torturile pentru copii sunt o provocare și le tratăm ca atare. Suntem și noi părinți la rândul nostru, de aceea suntem conștienți și tratăm cu seriozitate relația complicată dintre cei mici și dulciuri. Recomandăm consumul echilibrat de dulce, iar atunci când situația ne-o permite, apelăm și la trucuri pentru a transforma un desert obișnuit într-o gustare mai sănătoasă. Spre exemplu, la anumite prăjituri putem adăuga frișcă de cocos, o alternativă la frișca clasică, care se bucură de o aromă aparte și care nu conține aditivi sau conservanți. De asemenea, putem folosi la prepararea tortului pentru copilul tău, frișcă de soia sau frișcă vegană, două opțiuni la fel de delicioase ca varianta clasică, dar mult mai sănătoase. Sfatul nostru este să ne întrebi de aceste detalii înainte să faci o comandă, pentru că depinde foarte mult de stocurile pe care le avem sau de disponibilitatea produselor de acest tip la furnizorii noștri.

Revenind la arome, de cele mai multe ori, alegerea cea mai des întâlnită este tortul cu fructe naturale și cremele ușoare. Noi îl recomandăm cu drag și știm că până și cel mai mofturos copil va fi convins să guste și să savureze această variantă. Și pentru că aminteam la începutul articolului despre începutul anului școlar, trebuie să știi că preluăm comenzi de torturi personalizate pentru toată clasa sau grupa, la marcarea unui eveniment important sau la o aniversare la care va participa întregul colectiv de copii.

Dragi părinți și elevi, vă dorim să vă bucurați din plin de ultimele săptămâni de vacanță și să aveți un an nou școlar plin de succese, cu note mari și un bagaj de cunoștințe cu care să călătoriți în fiecare zi pe drumul vieții. Iar atunci când vreți să vă răsfățați cu ceva dulce, cofetăria artizanală Aline e la un click distanță. Îți reamintim că primim comenzi online, dacă ne scrii un mesaj pe pagina de Facebook, chiar și pe Instagram sau la telefon, +40 744 802 802. Iar pentru comunitatea din Piatra Neamț, ne găsiți la aceeași adresă, pe Str. Mihai Viteazu Bl C1, la cofetăria artizanală Aline. Nu uita, #Alege_Altfel!

Vezi și :

Prăjituri și torturi pentru masa de Paște

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Credeați că după turul de forță din…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp