Prăjituri de post pentru toată familia

Sezonul rece, pe lângă temperaturile scăzute și straturile generoase de haine, vine cu miros de turtă dulce, ciocolată caldă, scorțișoară și alte arome minunate pe care cu toții le iubim în atelierul de la Aline, cofetăria noastră artizanală din Piatra Neamț. Zilele trecute am sărbătorit Lăsata Secului, cea care a marcat ultima zi în care s-a mâncat de dulce și vestitoarea Postului Crăciunului. Vestea bună este că nu trebuie să îți faci griji pentru acest lucru, pentru pofta ta de dulce sau a celor dragi. Noi, la Aline, avem grijă ca prăjiturile noastre delicioase de post să fie disponibile tot timpul la vitrine în această perioadă.

Să începem cu prăjituraMarlenka, o rețetă foarte veche, care vine tocmai din Armenia, o prăjitură cu foi, miere, cacao și lapte (noi folosim lapte condensat), pe care o avem de ceva timp în oferta noastră și care este iubită de toate categoriile de vârstă. Mai apoi, prăjitura Tosca, o altă delicatesă în straturi, cu mac, cremă de vanilie și unt, un strat de biscuiți și glazură de ciocolată. De menționat este că adaptăm fiecare rețetă originală cu ajutorul unor ingrediente alternative și sănătoase, totul pentru a fi putea savurată și de toți cei care respectă rânduielile postului din această perioadă. Dar să nu îndepărtăm de la subiectul nostru dulce… Revenind la prăjiturile de post de la Aline, cupele vegane cu ciocolată, blat de migdale și amarene, ișlerele cu ciocolată și unt de arahide sau prăjitură de post cu morcov, nucă și gem de caise și binecunoscuta prăjitură cu mere sunt alte variante delicioase pe care le poți găsi în această perioadă la cofetărie. 

Asta nu înseamnă însă că nu preluăm comenzi în continuare de torturi personalizate, candy bar sau alte prăjituri pentru evenimente speciale din viețile voastre. Suntem deschiși, creativi și respectăm întru totul cerințele clienților noștri, deoarece ne dorim să oferim aceeași calitate și, totodată, să rămânem în topul preferințelor voastre în materie de prăjituri de casă, deserturi, candy bar tematic sau torturi din Piatra Neamț și împrejurimi. 

Urmează luna decembrie, o lună de foc pentru noi, cu zile pline în care vom coace sute de prăjituri și torturi pentru ziua de Crăciun și Anul Nou, o perioadă care ne solicită intens și care, deși grea, are farmecul ei, și abia așteptăm să o sărbătorim cu dulciuri tematice și nu numai. Vom pregăti curând și lista cu produsele de sărbători pe care le veți putea comanda din timp, dar vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă.

Dacă vă doriți un tort personalizat, de post sau nu, ne puteți contacta și vă asigurăm că vom coace un tort de care toți invitații și participanții la eveniment vor povesti cu drag și plăcere. Avem aceeași rugăminte ca și până acum, să ne contactați din timp, pentru a avea răgazul necesar să îl pregătim așa cum trebuie. Vă reamintim că primim comenzi online, dacă ne scrieți un mesaj pe pagina de Facebook și pe Instagram (acolo unde găsiți și mai multe imagini cu dulciuri și prăjituri) sau la telefon, +40 744 802 802. Iar pentru comunitatea din Piatra Neamț, ne găsiți la aceeași adresă, pe Str. Mihai Viteazu Bl C1, la cofetăria artizanală Aline. Nu uitați, #Alege_Altfel!

Vezi și :

Comunitatea din Piatra-Neamț are nevoie de oameni implicați

Articolul de luna aceasta este unul special și vă vom explica de…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp