Nimic nu se pierde, totul se coace la Aline Cake Boutique

Nouă ne place primăvara, ție nu? Energia proaspătă care străbate orașul, mireasma din grădini și de pe alei, natura care își reia cursul natural și care ne oferă cu gingășie primele flori de sezon. Ai ghicit, suntem martorii unui spectacol de culoare pe care ne dorim să-l montăm și în vitrinele cofetăriei Aline Cake Boutique. Însă pe lângă cromatică, ne concentrăm mai ales pe gust pentru că, dincolo de aspect, în cofetăria noastră suntem tributari gustului, iar pentru acest fapt, ne asigurăm că folosim și combinăm cele mai bune ingrediente pentru rețetele noastre.

Și pentru că am ajuns la capitolul ingrediente, trebuie să îți mărturisim că experiența ne-a învățat de-a lungul timpului că este important să valorificăm toată materia primă pe care o folosim, iar acest lucru nu poate decât să ne dea o satisfacție enormă. Mai exact, suntem adepții conceptului zero waste food, astfel spus, ne străduim să combatem risipa alimentară, adoptând sustenabilitatea în bucătărie. Pauza de după sărbătorile pascale ne-a făcut să devenim încă o dată conștienți de faptul că în România se aruncă anual milioane de tone de mâncare la gunoi, un fapt care ne întristează și pe care noi, la Aline Cake Boutique, ne dorim să-l evităm pe cât posibil. După cum știi deja, folosim la produsele noastre doar materie primă de cea mai bună calitate, ingrediente naturale care merită să fie transformate într-un desert delicios, atunci când conjunctura ne-o permite.

Dar o să-ți spunem exact ce am făcut acum în acest sens. Ne-am suflecat mânecile, am pus șorțul la brâu și energia bună la treabă: toată cantitatea de brânză de vaci rămasă de la comenzile pentru pască de anul acesta a contribuit la apariția unui nou desert în meniul nostru – prăjitura cu brânză de vaci, caise și bezea. O să-ți spunem doar atât: clienții noștri au fost absolut încântați de rezultat, au apreciat-o din plin și cu siguranță are toate șansele să devină o rețetă permanentă în catalogul nostru de produse. Revenind la contextul de față, o poți privi și ca o pauză binevenită de la cozonac, pască și alte deserturi tradiționale cu care ne-am delectat în această perioadă. Creativitatea este cea care stă de cele mai multe ori la baza rețetelor noastre și este unul dintre motivele pentru care produsele noastre sunt atât de apreciate de către clienți.

În goana după succes și rezultate imediate, uneori uităm de lucrurile simple. De bucuria și zâmbetul sincer al persoanelor dragi atunci când primesc în dar o prăjitură aleasă special pentru ei. O prăjitură creată și coaptă la rândul ei cu drag, într-un laborator mic, dar care se preocupă permanent de lucrurile așa-zise mari. Concepte precum reciclare, sustenabilitate sau utilizarea eficientă a resurselor nu ar trebui să fie străine de noi sau să reprezinte un impediment în calea evoluției noastre ca indivizi responsabili în cadrul unei comunități. Lucrurile pot fi simplificate: asigură-te că achiziționezi întotdeauna cantitatea de ingrediente de care ai nevoie atunci când gătești ceva bun, iar atunci când ai un surplus, folosește-ți imaginația și fă ceva nou! Alege să trăiești altfel! #Alege_Altfel

Vezi și :

Top 10 torturi pentru nuntă în sezonul de toamnă

S-au terminat vacanțele, concediile, iar acum suntem concentrați pe următorul val de…
ilposts

Distribuie prietenilor :

Facebook
WhatsApp