Termeni și condiții

        Multumim pentru interesul acordat produselor noastre  si pentru  o mai buna intelegere a activitatii noastre  va rugam sa cititi termenii si conditiile .

Descriere activitate

FABRICA DE CIOCOLATĂ SRL comercializează produse destinate consumului, fără restricții, sub formă proaspătă. Produsele sunt fabricate într-un sistem de siguranță a alimentulu HACCP, iar la cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. FABRICA DE CIOCOLATĂ SRL  nu iși asumă răspunderea de a garanta că produsele noastre nu conțin alergeni. În laborator se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, oua, fructe cu coajă lemnoasa, faina de grâu (gluten), semințe de susan. Produsele noastre se adreseaza persoanelor fara restrictii de consum . Nu se recomanda consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
Toate produsele FABRICA DE CIOCOLATĂ SRL  sunt lucrate manual, de la prajituri și până la torturi, iar din acest motiv se vor regăsi variații de textura și culoare în produsul pe care îl veți achiziționa. Toate imaginile din pliantele si/sau din pagina de Facebook sunt sugestii de prezentare, avand un caracter pur informativ. Nu garantam in nici un fel ca putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru fie din imaginile prezentate de client, din alte medii.

  1. Preluare comenzi

        Comenzile se preiau on-line,  prin pagina  Facebook ALINE cake boutique  sau personal, la unul dintre sediul firmei .                       Termenul minim de preluare a comenzilor pentru torturile simple, nepersonalizate, este de minim 48 ore, iar pentru torturile personalizate cu pastă de zahăr sau alte decorațiuni, este de mimim 5 zile, în limita disponibilității.

Comenzile online si modificarile ulterioare sunt valide doar după confirmarea acestora.

       Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte.

    În momentul atingerii capacităţii maxime de producţie a laboratorului nostru, preluarea comenzilor va înceta fara o alta notificare . 
     Pentru comenzile personalizate de peste 5 kg   se va achita in avans 40% din valoarea aproximata a comenzii. În cazul contramandării comenzii, avansul nu se restituie .

    Comenzile preluate la sediul  FABRICA DE CIOCOLATĂ SRL  clientul are obligati să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

   Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă.

     Luând în considerare caracterul perisabil al produselor comercializate, FABRICA DE CIOCOLATĂ SRL  nu va lua în considerare eventualele reclamații privind calitatea produselor, la un termen ce depășește 24 ore se la preluarea lor și doar dacă se face dovada bonului de casă si a depozitarii corespunzatoare carecteristicilor produselor

     În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul se obligă să anunţe acest lucru pe pagina de Facebook sau prin e-mail. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 3 zile înainte de data eliberării comenzii.

     Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 15 zile lucratoare înainte. Pentru comenzile personalizate de peste 5 kg poate fi nesesar plata unui  avans, integrală sau parţială (40% din valoare).

      Renunţarea la comandă duce la pierderea avansului
   

 

 

      La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon,data,ora, si locatia evenimentului(in cazul livrarilor) pe care le vom folosi pentru a lua legătura cu dumneavoastra doar în ceea ce privește comanda depusa și în nici un caz nu le folosim la o data ulterioară sau în alt scop

 

2 . Moduri de lucru
    Pentru figurinele 3D, realizate manual, se percepe o taxă de manoperă/ bucată, în plus față de prețul tortului/kg. Acest cost variază între 25-95 lei, în funcție de dificultatea și complexitatea figurinelor solicitate si se cantaresc impreuna cu acesta .

      Taxa de manopera reprezinta costul materialelor si a timpului necesar realizarii figurinelor

         Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile. Pentru torturile personalizate în forme 3D ( mașini, cifre, animale etc.) pretul/ kg va fi mai mare decât al unui tort în formă clasică. Cantitatea minimă garantată pentru torturi personalizate cu pastă de zahăr este de 2,5-3 kg, iar pentru cele 3D, 4 kg.

       Cantitatea finală a produsului comandat poate varia cu +/- 35 %, depinzând de sortimentul ales și tipul decorului solicitat

  1. Ridicare comenzi / Livrare

     Produsele comandate se pot ridica de la sediul cu denumirea Aline cake boutique , din Piatra-Neamt, str. Mihai Viteazu nr 19, Bloc C1 parter  .

Program

Marti-Sambata 09.00-19.00 Duminica 09.00-13.00 Luni-Inchis

  Greutatea finala a produselor(prajituri asortate, torturi) contine si greutate suportilor pe care se afla .

     În limita disponibilității asigurăm livrarea gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 450 lei, pe raza orașului Piatra-Neamt.

      Pentru distanțe mai mari sau comenzi sub această valoare, putem asigura livrarea produselor contracost, la solicitarea clientului, dupa cum urmeaza 40 lei in interiorul orasului si 2 lei/ km in afara orasului , distanta fii calululat pe traseul dus/intors de la sediul firmei pana la punctl de livare 

Preturile  exprimate în comanda tortului/prajiturilor nu acoperă servicii suplimentare .